• Metalliska stamkrigare med Make Up Store i maj
  I maj månad har Make Up Store satt ”tribe” som tema och de metalliska tonerna hos produkterna och inspirationsbilderna från märket får osökt våra tankar att vandra till starka krigarkvinnor.
 • Ciaté Flower Nails
  En av nyheterna inför sommaren är blomster-manikyr från Ciaté, företaget som stod bakom succén caviar nails och lagom till sommaren kommer alltså flower nails.
 • Sommarfräsch med kokosdoft
  Sommaren är på ingång och nu längtar vi efter varma dagar, stränder och sena men ljusa kvällar. Om det är någon doft som representerar sommaren så är det inte kokos? Vi har därför plockat ut några kokosdoftande produkter för att få till den rätta sommarkänslan.
 • Nagelnörda med Make Up Store i april
  Under april är det poesi som gäller hos Make Up Store, som har valt att låta temat Poetic representera vårens intåg. Tänk fjärilar, pasteller och omsorgsfullt detaljerade naglar så är ni halvvägs där.
 • Hitta alternativ till deodorant
  Jo, det finns alternativ. Man kan leva ett giftfriare liv. Om man vill. Det finns ämnen i exempelvis deodoranter som kan vara farliga, men här får du tips på vad som går att använda istället.
 • Kvalitet för små plånböcker och sanna djurvänner
  Idag går det att få tag på skamlöst billiga skönhetsprodukter för den som vet var den ska leta, men billigt betyder ofta både sämre kvalitet och sämre värderingar vid produktionen. Djurtester och allergiframkallande ingredienser är bara två av de negativa sidorna hos makeup med dålig kvalitet, och det gäller både billiga och dyra märken. Men märket E.l.f. bryter myten om billiga skräpmärken och håller faktiskt vad de lovar.
 • Lyxig mars från Make Up Store
  Make Up Stores månadsteman fortsätter och under mars är det Deluxe som är nyckelordet. Tänk lyx, glamour och skimmer. Främst dämpade rosa och grå toner som för tanken till Old School Hollywood, stora blonda lockar och sidenmorgonrockar.
 • Produkttest: Clinique Superdefense SPF 20
  När det gäller hudvård utgör Clinique en av de riktigt stora spelarna på marknaden, med starka produkter inom till exempel exfoliering, anti-age och pigmenteringskorrigering. Hey Sugar har testat den nya Clinique Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF 20, en återfuktande dagkräm med inbyggt solskydd.
 • Från torr vinter till fräsch vår
  Vädret påverkar våra skönhetsrutiner - stora som små. Nu när våren snart knackar på dörren innebär inte det bara ljusare tider och värme som nalkas, utan också möjligheten att återskapa oss den där balansen vi kanske tappat under vintermånaderna. Med några tips på bra produkter finns det goda förutsättningar för att kickstarta våren.
 • OPI – Spotlight on Glitter
  OPI presenterar vårens kollektion, en härligt glittrig sådan. Vi har fått prova lacken, och visst finns det riktiga guldkorn att plocka.
 • Så gör du ditt eget schampo
  Visst minns vi alla när Pippi Långstrump hade ett knäckt ägg i håret och hävdade att det bara var nyttigt? Och hon var ju inte så fel ute heller, Pippi. För visst gör ägg i håret rena underverk. Och blandat med andra ingredienser du kan hitta hemma i köket kan du göra ditt eget schampo.
 • Romantisk februari från Make Up Store
  I enlighet med det nya koncept som Make Up Store lanserade under 2013 kommer företaget under 2014 att fortsätta presentera sina produktnyheter i temakategorier månad för månad. Först ut är temat som tilldelats namnet ”Fusion” - en Valentine-inspirerad serie produkter i matta, romantiska toner.
 • Så överlever du långflygningen
  En lång resa där man färdas över flera tidszoner sätter sina spår. Man känner sig inte särskilt fräsch efter ett och annat dagsskifte instängd i en tub där luften återanvänds. Det gäller att vara förberedd.
 • Marilyn Monroe for Chanel Noº 5
  Runt år 1950 fick Marilyn Monroe frågan vad hon hade på sig när hon sov och hennes svar var då enbart ”ett par droppar av Chanel Noº 5”.
 • 9 tips för fett hår
  Det finns många som har problem med fett hår och behöver tvätta håret varje dag, vilket varken är bra för håret eller hårbotten. Fett hår får man för att talgkörtlarna producerar för mycket talg vilket gör att håret känns oljigt och smutsigt. Men det går att reglera så att talgmängden minskar och håret känns fräschare längre.
 • Skönhetstips: mascaran för din ögonform
  De allra flesta av oss lämnar inte huset utan mascara – men använder du din mascara på rätt sätt? Women’s Health har listat de bästa tipsen för att anpassa din applicering av mascara efter just din ögonform, och här är dem!
 • Smutsigt hår - bättre än rent?
  Är du en av dem som tvättar håret varje dag? Dags att tänka om! Sajten sheknows.com har listat flera anledningar till varför dagliga schamposessioner inte alltid är nödvändigt – och det visar sig att lite smutsigt hår till och med kan vara en fördel.
 • 7 lögner om sminkets innehåll
  På sminkförpackningarna skryts det ofta om att produkterna är oljefria, naturliga, håller länge och så vidare. Men vad betyder det egentligen?
 • Gwen Stefani för OPI
  Sångerskan Gwen Stefani har skapat en egen kollektion med nagellack för företaget OPI, kända för sina färgglada och hållbara produkter. I januari lanseras Gwen Stefani Collection som kommer i sju nyanser och en helt ny formula.
 • Skönhetstips: Creme för både hud och ögonfransar
  Under oktober kommer Vichy med något så fiffigt som en creme för både ögonen och ögonfransarna. Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes, är namnet på cremen som både fungerar som anti-rynk-creme och vårdande för fransarna.  Huden kring ögonen är mer känlig än någon anna stans och det är här som stress, trötthet och åldertecken syns först. Huden blir matt, grå, rynkig och slapp.